Valokuvaus

Kuvaukset 

Kuvaamme studiossa sekä miljöössä, valitaan se ympäristö joka sinusta tuntuu parhaimmalta.  Luottamuksellinen ja jännittämätön tunnelma on  tärkeintä. Studiokuvaus tapahtuu studiossamme Lauttakylänkatu 4 Huittisissa. Meiltä löytyy erilaisia rekvisiittoja, mutta halutessa voit ottaa omaa rekvisiittaa, kuten harrastusvälineitä. 
Studiokuvien hinnat paperiversioina tilattuna: 10x15cm 8,90e / 15x20cm 11,90e / 20x30cm 25,90e / kiitos-, joulukortit 3,90e. 
Halutessa voit ostaa myös kuvauksen kuvien tiedostopaketit, jolloin saat käsitellyt kuvatiedostot itsellesi ja voit halutessa teettää kuvat missä tahansa tai jakaa niitä sosiaalisessa mediassa. 3 kuvan tiedostopaketti 190,-,  10 kuvan paketti 320,-. 
Teemme koulu- ja kerhokuvauksia, joten syksyt ja keväät ovat kiireisimmät juuri näissä kuvauksissa.  Kuvausten uusintakuvaukset hoituvat kätevästi studiossamme sovittuina aikoina.  Emme valmista mitään kuvapaketteja, vaan kuvista voi halutessa tilata juuri niitä mitä haluaa.

Muista varata  kuvausaikasi ajoissa. Kesän viikonloppuihin sekä valmistumispäivän kuvausaikoja  varataan jo vuottakin aikaisemmin . Rippipyhinä teemme myös kuvauksia,  joten halutessasi juuri sinulle sopivan ajan, toimi ajoissa. 

Kuvaustapahtuman jälkeen saat sähköpostiisi kuvatunnuksen, jolla pääset katsomaan nettikoevedokset, samalla voit myös tilata niitä. Kuvatunnuksen voit antaa ystäville, sukulaisille tai vaikka naapurille,  joten myös he voivat tilata kuvista mieleisensä.  Hyvä vinkki, laita kiitoskortin mukaan kuvatunnus.

Kuvauksiimme sisältyy kuvaus, nettivedokset sekä mahdollisesti kuvasuurennos.  Toimintaamme kuuluu ottamiemme kuvien tulostaminen yksinoikeudella, näin haluamme varmistaa kuvien laadun. Kuvat ovat käsittelemättömiä vedoksissa, joten kuvankäsittely ja -valmistaminen kulkevat käsi kädessä ja molemmat vaativat ammattimaista osaamista.  Halutessasi voit kuitenkin ostaa kuvatiedostoja, kuvatiedostonpaketin hinta on 190e ja sillä saa 4 käsiteltyä kuvatiedostoa sekä oikeudet kuviin ja näinollen voi  tulostuttaa ne haluamassaan paikassa.