Valokuvaus

Kuvaukset 

Kuvaamme studiossa sekä miljöössä, valitaan se ympäristö joka sinusta tuntuu parhaimmalta.  Luottamuksellinen ja jännittämätön tunnelma on  tärkeintä. Studiokuvaus tapahtuu studiossamme Lauttakylänkatu 4 Huittisissa.

Muista varata  kuvausaikasi ajoissa.

Kuvaustapahtuman jälkeen saat sähköpostiisi kuvatunnuksen, jolla pääset katsomaan nettikoevedokset, samalla voit myös tilata niitä. Kuvatunnuksen voit antaa ystäville, sukulaisille tai vaikka naapurille,  joten myös he voivat tilata kuvista mieleisensä.  Hyvä vinkki, laita kiitoskortin mukaan kuvatunnus.

Kuvauksiimme sisältyy kuvaus, nettivedokset sekä mahdollisesti kuvasuurennos.  Toimintaamme kuuluu ottamiemme kuvien tulostaminen yksinoikeudella, näin haluamme varmistaa kuvien laadun. Kuvat ovat käsittelemättömiä vedoksissa, joten kuvankäsittely ja -valmistaminen kulkevat käsi kädessä ja molemmat vaativat ammattimaista osaamista.  Studiokuvien hinnat paperiversioina tilattuna: 10x15cm 10,90e / 15x20cm 13,90e / 20x30cm 25,90e / kiitoskortit 3,90e (sis kirjekuori). 
Halutessa voit ostaa myös kuvauksen kuvien tiedostopaketit, jolloin saat käsitellyt kuvatiedostot itsellesi ja voit halutessa teettää kuvat missä tahansa tai jakaa niitä sosiaalisessa mediassa. 4 kuvan paketti 190e, seuraavat 60e/kpl.