Palvelut

Oletko jo kokeillut meidän palveluja:

Digikuvat jopa odottaessa. Liikkeessämme on kaksi suurta näyttöpistettä, joilla voit tehdä kätevästi tilauksen.
Passikuvaan voi tulla ilman ajanvarausta.
Työmaakortit valmistamme jopa samana päivänä.
Kuvasta kuvat.
Tervetuloa meidän mukavaan liikkeeseemme.

Viralliset sähköiset passikuvat ilman ajanvarausta. Meiltä myös ajokortti- ja viisumikuvat heti mukaan. 

Viralliset Työmaakortit. Kuvallinen työmaakortti on pakollinen  jokaiselle  työntekijälle  rakennustyömailla. Työmaakortissa tulee näkyä työnantajan nimi, y-tunnus, henkilön kuva, nimi, syntymäaika ja veronumero. Se tulee olla esillä, eli  roikkua kaulassa tai  olla työvaatteiden läpinäkyvässä taskussa. Valmistamamme Työmaakortin koko on 5,6 x 8,7 cm. Meiltä myös korttipidikkeet ja kaulanauhat. 

Kuvatuotteet omista- tai studiokuvista.  Painatamme haluamasi kuvan kuvatuotteeseen. Vaihtoehtoja on paljon. Suosituimpia ovat: Muki, kangaskassi, tyynynpäällinen, t-paita, jääkaappimagneetti ja palapeli.  Lahjaongelma on useasti ratkennut omalla persoonallisella kuvatuotteella. Se on oiva lahjaidea tai vaikka itselle.

Kuvasta kuvat. Vanhoista kuvista uusia. Voimme poistaa kuvasta naarmut, taittumat, repeytymiset, murtumiset, haalistumiset ja muut viat. Voimme myös  yhdistää eri kuvissa olevat henkilöt samaan kuvaan tai muutamme taustan kokonaan.  Kuvien hinnat muodostuvat aina tapauskohtaisen kuvakorjailun työmäärän ja kuvakoon mukaan. Kuvia ei tarvitse irroittaa albumista vaan tuo albumi meille ja saamme kuvan suoraan siitä, rikkomatta kuvaa millään lailla.